دسته : سمینار کامپیوتر
فرمت فایل : word
حجم فایل : 825 KB
تعداد صفحات : 77
بازدیدها : 530
برچسبها : شبکه های پتری فازی شبکه پتری
مبلغ : 10000 تومان
خرید این فایلگزارش سمینار دوره کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر، گرایش نرم افزار با عنوان بررسی شبکه های پتری فازی و کاربردهای آن
یک شبکه پتری یک مدل مجرد و رسمی از رفتار یک سیستم و جریان اﻃلاعات است.
ویژگیها، مفاهیم و تکنیک های شبکه پتری به گونه ای است که آن را متدی ساده و قوی برای توصیف و تحلیل جریان اﻃلاعات و کنترل سیستم ها، به ویژه سیستمهایی که با فعالیت های همگام و همروند سر و کار دارند معرفی کرده است.
استفاده مهم از شبکه های پتری برای مدلسازی سیستم هایی از رویدادهای گسسته است، که این رویدادها ممکن است به صورت همروند و یا با تقدم و تاخر اتفاق بیفتد. اما شبکه پتری در مواجه با داده های نامطمئن و مبهم مناسب نیست. شبکه های پتری فازی روشی است که تئوری مجموعه های فازی و تئوری شبکه پتری را با هم ترکیب می کند و ابزاری برای نمایش دانش نامطمئن درباره حالت یک سیستم ارائه نموده و در واقع ابزاری برای افزایش قدرت مدلسازی شبکه های پتری فراهم می کند. در این گزارش سمینار ضمن بررسی ساختار شبکه های پتری و تئوری مجموعه فازی با روش ادغام این دو تئوری برای افزایش قدرت مدلسازی شبکه پتری آشنا خواهیم شد و در پایان نیز به معرفی انواع کاربردهای شبکه پتری فازی خواهیم پرداخت.
تئوری شبکه های پتری از کارهای Carl Adam Petri ،A.W.Holt، Jack Denis و… توسعه یافت و عموما به عنوان ابزاری برای مطالعه و مدلسازی سیستمها تلقی می گردد. یک شبکه پتری یک توصیف ریاضی است ولی در ضمن یک نمایش گرافیکی یا بصری از سیستم به دست می دهد. یک شبکه پتری به منظور معلوم کردن اﻃلاعات مهم درباره ساختار و رفتار سیستم مدل شده به کار می رود و ویژگیها و مفاهیم آن به گونهای است که آن را متدی ساده و قوی برای توصیف و تحلیل جریان اﻃلاعات و کنترل سیستم هایی که با فعالیتهای آسنکرون سر و کار دارند معرفی کرده است و در دو دهه اخیر توجه زیادی به شبکه های پتری برای مدلسازی سیستم های با رویداد گسسته شده است. ...
در فصل قبل با شیوه های مختلف ترکیب منطق فازی و شبکه پتری آشنا شدیم و انواع شبکه های پتری فازی که تفاوت آنها در عنصری است که فازی شده است را مشاهده کردیم. در این فصل با چند کاربرد از شبکه های پتری فازی آشنا خواهیم شد.
یکی از بهترین کاربردهای شبکه پتری فازی برای نمایش پایگاه دانش مبتنی بر قواعد فازی در یک سیستم خبره می باشد (بعضی مواقع معرفی داده به صورت دقیق مشکل است بنابراین به منظور نمایش مناسب دانش دنیای واقعی، قواعد تولید فازی برای نمایش دانش استفاده می شوند). یک قاعده تولید فازی قاعده ای است که ارتباط فازی مابین دو فرضیه را توصیف می کند.
بر اساس شبکه پتری فازی به راحتی میتوانیم این قواعد را مدل کنیم. ...
چکیده
مقدمه
فصل اول : شبکه های پتری
١-١ : مدلسازی با شبکه های پتری
٢-١ : مدلسازی سخت افزار
٣-١ : مدلسازی نرم افزار
٤-١ : ساختار شبکه های پتری
٥-١ :گراف شبکه پتری
٦-١ : شبکه پتری نشانه گذاری شده
٧-١ : اجرای قواعد برای شبکه پتری نشانه گذاری شده
٨-١ : خلاصه فصل
فصل دوم : تئوری فازی و کاربردهای آن
١-١ : منطق فازی چیست؟
٢-١ : مجموعه های فازی
٣-٢ : مجموعه های فازی و قواعد عضویت
٤-٢ : بیان مجموعه های فازی
٥-٢ : مثالهای کاربردی از مجموعه های فازی
٦-٢ : استدﻻل فازی
٧-٢ : مکانیزم استدﻻل فازی
٨-٢ : مکانیزم استدﻻل
٩-٢ : کنترل منطق فازی
١٠-٢ : خلاصه فصل
فصل سوم : شبکه های پتری فازی
١-٣ : انواع عناصر فازی در شبکه های پتری فازی
٢-٣ : شبکه های پتری فازی برای انجام قواعد تولید فازی
٣-٣ : تعریف شبکه های پتری نشانه گذاری
١-٣-٣ : محاسبات نشانه گذاری فازی
٢-٣-٣ : یک مثال ساده
٤-٣ : خلاصه فصل
فصل چهارم : کاربردهای شبکه های پتری فازی
١-٤ : کاربرد شبکه های پتری فازی در نمایش پایگاه دانش فازی
٢-٤ : کاربرد شبکه های پتری فازی در تنظیم پارامترهای سیستم خبره
٣-٤ : کاربرد شبکه های پتری فازی در کنترل و مشاهده سیستم هدایت خودکار
٤-٤ : یک مثال کاربردی از شبکه های پتری فازی
٥-٤ : سایر کاربردها
خلاصه بحث و نتیجه گیری
فهرست منابع